Kartepe - KOCAELİ Özel Kervan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürlüğü

Bugüne kadar16069

Kurucumuz

KERVAN EĞİTİM KURUMLARI

Kervan Eğitim Kurumları 1990 yılında Kadıköy`de üniversiteye hazırlık dershanesi olarak kurulmuştur. 1990 yılından itibaren üniversite sınavlarında binlerce öğrenciyi başarılı kılarak Türkiye`nin en seçkin üniversitelerine girmelerini sağlamıştır. Kervan Eğitim Kurumları Üniversitelere giriş sınavlarında gösterdiği başarı sonucunda eğitim çevrelerinin dikkatini çekmiştir. Bu başarı İstanbul’da seçkin lise öğrencilerinin Kervan Dershanesine ilgisini ve akışını sağlamıştır. Bu ilgi karşısında büyüme ve gelişme ihtiyacını anlayan Kervan Eğitim Kurumları sırası ile Pendik, Gebze , İzmit şubelerini hizmete açmıştır.

Merkez Kadıköy Şubesine gösterilen ilgi yeni açılan şubelerimize de aynı yoğunlukta devam etmektedir. Bu ilgisini branşlarında deneyimli, yapılan program değişikliklerini çalışarak hazırlayan ve öğrencilerine aktaran değerli öğretmenlerimize borçlu olduğumuz açıktır. Kervan Eğitim Kurumları ülkemizdeki eğitimde gelişmeleri izleyen ve araştıran bir kurumdur.

Devlet Akşam Liselerinin kapatılması sonucunda Akşam Liselerine gereksinim doğduğunu değerlendiren araştırmacı eğitimcilerimiz Akşam Lisesi ihtiyacını karşılamak için 1997 yılında Kervan Eğitim Kurumları bünyesinde Özel Kervan Akşam Liselerini kurmuştur. 1997 yılından bu yana yaş haddine takılmaksızın Lise eğitimine başlayamamış yada başlasa bile tamamlayamamış binlerce öğrencinin lise mezunu olmasını sağlamıştır.

Akşam Liselerinden mezun olan binlerce öğrencimiz üniversiteleri kazanmış, yeni bir sosyal statüye kavuşmuş, işinde terfi etmiş ve ya daha iyi olanaklarla iş bulmuştur. Yenilik talep ve ihtiyaçları takip eden Kervan Eğitim Kurumları Açık öğretim Fakültesi öğrencilerinin kurs ihtiyaçlarını ve talebini dikkate alarak Kadıköy – Pendik – Gebze - İzmit Dershaneleri ve Akşam Liseleri bünyesinde Açıköğretim Fakültesi kurslarını açmıştır. Bu kurslarımızda başarıyla devam etmektedir.

Değerli veliler, Sevgili öğrenciler;

Kervan Eğitim Kurumları sizlerden gelen talep doğrultusunda gelişmelerine devam etmektedir. Gösterilen ilgi karşısında binalarımızda genişleme ve ilaveler yenileşmeler yapılmaktadır. Gebze`de modern ve çağdaş eğitim ihtiyaçlarına cevap verecek bir bina yapılarak ikinci Gebze Şubemiz açılmıştır. Kurumlarımız bünyesinde 5 dershane, 4 Akşam Lisesi, 4 Açık öğretim kursları mevcuttur. 13 müstakil biçimde eğitim ve öğretim devam etmektedir.

Sizlerin isteklerine göre gelişen ve değişen eğitim ihtiyaçlarına göre hazırlıklar zamanında yapılmakta ve sonuçlandırılmaktadır. Sizlerden gelecek yenilik önerilerini, projeleri memnuniyetle karşılayıp, hayata geçirmek için tüm gücümüzle çalışmaya hazırız.

Sizlerin gösterdiği ilgiye teşekkür eder başarılı mutlu ve sağlıklı yaşamlar dilerim.

Saygılarımla
Yaşar KERVANOĞLU